• Βερανζέρου 48, Αθήνα, Τ.Κ.:10438
  • Α.Φ.Μ.: 998146360

Γίνεται γνωστό στους τέως μετόχους, που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση από 31-10-2021 και έπειτα και έλαβαν το εφάπαξ βοήθημα έως 11-8-2022 και ενημερώθηκαν από το Ταμείο για υποβολή αίτησης διαφοράς εφάπαξ, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθ. 8000/28/59-θ΄ από 3-8-2022 (ΦΕΚ Β΄ 4302/11-8-2022) Υ.Α. , να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στον Τομέα τους σύμφωνα με τα παρακάτω υποδείγματα.

  • Η Αίτηση για τον Τομέα Τ.Π.ΑΣ. (ασφαλισμένοι τέως Χωροφυλακής), αφού συμπληρωθεί και υπογραφεί από τον ενδιαφερόμενο, μαζί με φ/φο αστυνομικής ταυτότητας και φωτοαντίγραφο λογαριασμού τραπέζης (IBAN), να αποσταλεί στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Η Αίτηση για τον Τομέα Τ.Π.Υ.Α.Π. (ασφαλισμένοι τέως Αστυνομίας Πόλεων), αφού συμπληρωθεί και υπογραφεί από τον ενδιαφερόμενο μαζί με φ/φο αστυνομικής ταυτότητας και φωτοαντίγραφο λογαριασμού τραπέζης (IBAN), να αποσταλεί στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  • Εναλλακτικά, τα ανωτέρω δικαιολογητικά δύναται να αποσταλούν στη Διεύθυνση του Ταμείου (ΤΑ.Π.Α.Σ.Α.-Βερανζέρου 48-Τ.Κ. 104 38 ΑΘΗΝΑ) ή να κατατεθούν αυτοπροσώπως από τον ενδιαφερόμενο στην έδρα του Ταμείου.»

Γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους , ότι σε περίπτωση που δηλώνουν IBAN λογαριασμoύ διαφορετικό της Εθνικής Τράπεζας, θα επιβαρύνονται με την προμήθεια του Τραπεζικού Ιδρύματος.


Αιτήσεις

Τ.Π.ΑΣ. (πρώην Χωροφυλακή)

Τ.Π.Υ.Α.Π. (πρώην Αστυνομία Πόλεων)